Concert caritabil ”SUFLET LANGA SUFLET – Sansa la viata pentru Sarah”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Institutia Prefectului-Judetul Maramures, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures, Asociatia ASSOC Baia Mare si Asociatia Esperando, organizeaza in data de 19 aprilie, de la ora 16.00, la Teatrul Municipal Baia Mare, un concert caritabil “SUFLET LANGA SUFLET- Sansa la viata pentru Sarah”.

Sarah este o fetita de trei ani si sase luni, diagnosticata la varsta de sapte luni, cu amiotrofie spinala tip1, o boala degenerativa care ii atrofiaza muschii, inclusiv muschii respiratori si cei de deglutie. Parintii au reusit sa acceseze singurul tratament pentru aceasta boala, numit Spinraza, la varsta de un an si sapte luni. Tratamentul consta in injectii in ziua 1, 15, 30, 60, dupa care o injectie din patru in patru luni, respectiv tratament pe viata. Acest tratament stopeaza boala si ajuta la recuperarea functiilor motorii.

Donatiile vor fi utilizate pentru alimentatie, consumabile, terapii, deplasari si doua sisteme ortopedice: scaun ortopedic si verticalizator.

”Am gasit intelegere si sprijin pentru organizarea concertului caritabil, iar cu sprijinul partenerilor si prin eforturile oamenilor de bine, persoane juridice si fizice dorim sa aducem o schimbare reala si sa oferim sansa la viata pentru Sarah. Solidaritatea, compasiunea, daruirea si capacitatea de a ne asuma responsabilitati sunt trasaturi comune prin care aducem o schimbare pentru Sarah. Un pas inseamna un vis implinit, iar un gest simplu care sa insemne o mica schimbare, poate deveni intr-o zi o schimbare mare pentru Sarah”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

In foaierul teatrului, vor fi amplasate standuri cu obiecte specifice sarbatorilor pascale, iar pe scena vor urca elevi ai scolilor si gradinitelor din municipiul Baia Mare, ai Liceului de Arte Baia Mare, dar si corul structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Invitat special al concertului caritabil este interpretul de muzica populara Petrica Muresan. Intrarea la concert este libera!

ZiarMM

Reclame home 1
Data curenta: ’24/08/2019’

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *