Concert de 1 mai: Mai multe vedete vor canta in Baia Mare. Cine urca pe scena

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

De 1 mai, in Baia Mare va avea loc un concert la care vor lua parte mai multi artisti si trupe.

Conform informatiilor furnizate de conducerea municipalitatii, pe scena se vor afla Randy, Alina Eremia, Vunk, Irina Rimes, Andra, Carla’s Dreams, Inna, Dorian Popa, Lidia Buble, Antonia, Smiley, Delia, BUG Mafia, la care se adauga si trupe locale.

Evenimentele muzicale fac parte din actiunile care se vor desfasura in cadrul manifestarii “Baia Mare – Capitala
Tinerilor” din 1 si 2 mai.

De altfel, in sedinta extraordinara de joi, 12 aprilie, consilierii locali au aprobat alocarea sumei de 1.190.000 lei in vederea organizarii evenimentului “Baia Mare – Capitala Tinerilor”.

In urma unui amendament propus de cosilierul local Cristian Niculescu Tagarlas, o parte din suma va fi distribuita si pentru actiunile prilejuite de Ziua Copilului (1 iunie).

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

  1. eubm

    melodiile artistilor ce o sa cante le auzi de mai multe ori pe ora la radio pana la saturatie… Altceva chiar nu exista? Prefer trupele locale , sunt mai de calitate.

    Reply
  2. vera

    Avem trupe locale,avem orizont 77, grupul iza.Ma gandesc ca ar putea face primaria alte lucruri mult mai necesare societati .Cei ce conduc orasul habar nu au ca acesti bani nu sant ai lor si trebuie sa fie folositi pentru cetateni.Primarul ar trebui sa vada alte lucruri pentru tineri, sa vada ce se intampla in judetul nostru unde activeaza mari firme si dau salarii de mizerie, ar trebui sa vada de ce muncitorii pleaca si mereu astia angajeaza altisi alti oameni.Ar trebui sa vada motivele ,sa vada unde este problema ,de ce oamenii fug din tara.Sa vada cat trebuie sa munceasca untanar pentru un salar de mizerie si in ce conditii,sa mearga sa vb. cu oamenii si sa incerce sa rezolve problemele .Daca nu va face acest lucru va asista primarul cu consilierii la spectacole ca tinerii nostrii parasesc tara.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *