Concert de Colinde sustinut de Paula Seling si Ducu Bertzi, in Orasul Seini (FOTO)

PNL

„Craciun in Maramures” a ajuns si la Seini. In acest an, au urcat pe scena artistii Paula Seling si Ducu Bertzi, care au incantat publicul cu un superb „Concert de Colinde”. Cei doi au facut referire la originile lor maramuresene si au oferit spectatorilor colinde traditionale, dar si cateva compozitii originale ce i-au consacrat in cariera muzicala.

Evenimentul, organizat de Consiliul Judetean Maramures, in parteneriat cu Ansamblul Folcloric National „Transilvania” si Primaria Orasului Seini, s-a dovedit un bun prilej pentru promovarea talentelor locale, in fata celor prezenti in sala „Casei de Cultura” din Seini concertand si trei tinere ale „Scolii de Rock”, pregatite de prof. Sergiu Miclaus.

Paula Seling si Ducu Bertzi nu isi incheie aici periplul lor prin judet, ultimele doua concerte ale acestora, in cadrul evenimentului „Craciun in Maramures”, fiind programate pentru ziua de joi, 27 decembrie, la Botiza (ora 13.00) si Sighetu Marmatiei (ora 19.00).

„Craciun in Maramures” se afla la cea de-a zecea editie, fiind organizat de Consiliul Judetean Maramures, in colaborare cu Centrul Judetean pentru Promovarea si Conservarea Culturii Traditionale Maramures, Ansamblul Folcloric National „Transilvania”, Muzeul Judetean de Etnografie si Arta Populara, Muzeul de Mineralogie si Scoala Populara de Arta „Liviu Borlan” Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1