Concert de Craciun: Mircea Rusu la “Vis de iarna”. Evenimentul se va desfasura la Teatrul Municipal Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri, 13 decembrie 2019, de la ora 19.00, in sala mare a Teatrului Municipal, va avea loc spectacolul “VIS DE IARNA – concert de Craciun”. Invitatul special al acestui spectacol este artistul MIRCEA RUSU. Pretul unui bilet este 15 lei.

Alina Diciuc, PR Teatrul Municipal Baia Mare: “In data de 13 decembrie 2019, de la ora 19.00, in sala mare a Teatrului Municipal, aducem impreuna artisti de-ai teatrului si artisti invitati, in cadrul spectacolului “VIS DE IARNA – concert de Craciun”. Invitatul special al acestui spectacol va fi artistul MIRCEA RUSU. In visul nostru de iarna am adunat, cele mai indragite colinde si cantece de iarna, care si-au castigat popularitatea in spatiul baimarean si pe care generatii de artisti le-au interpretat de-a lungul timpului. Acestea sunt oferite de urmatorii solisti si instrumentisti: Sonia Codorean, Dorin Griguta, Razvan Pasca, Calin Ionce, Petru Damsa, Vasile Pop, Grup Folk Clasic, Adrian Muresan, Cipri Mateian si Adrian Bogdan.”

Pe scena vor fi interpretate si colinde arhaice culese din zona Lapusului si zona de interferente Lapus – Chioar, interpretate de Andrei Petrus si Dorin Griguta. Universalitatea cantecelor de iarna se implineste prin interpretarea Paulei Crisan, care abordeaza acest gen si in maniera pop-opera. Colindele laice, necunoscute, ritualice culese de la batranii din Gardani si Farcasa vor fi interpretate de catre Catalin Dumitras. Piesele romanesti din repertoriul lui Mircea Rusu, care s-au dovedit a fi de mare sensibilitate, desprinse din trairile si sufletul romanesc vor incanta si acestea, spectatorii.

Prezentatorul evenimentului va fi Diana Podareanu, conducerea muzicala fiind asigurata de Calin Ionce, iar regizor tehnic va fi Augustin Danciu.

Urmatoarea reprezentatie este programata marti, 17 decembrie 2019, de la ora 19.00. Informatii si rezervari se pot face la numarul de telefon 0736216437. Biletele se pot cumpara si de la casieria Teatrului Municipal Baia Mare.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole