Concert la Kiev: Ciprian Rogojan si Doru Todorut de la 2 GENTS se pregatesc de semifinala Eurovision

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Baimareanul Ciprian Rogojan are un nou proiect muzical, numit 2 GENTS, pe care l-a pus la punct impreuna cu solistul Doru Todorut, de la trupa DeepCentral. Prima lor piesa, “Ielele”, a fost selectata de juriu pentru a participa intr-una din cele doua semifinale Eurovision Romania 2019 (27 ianuarie, la Iasi si 10 februarie, la Arad).

Pana la semifinala Eurovision, 2 GENTS se pregatesc pentru primul mare concert din acest an! Ei vor merge in Ucraina unde, pe data de 1 februarie 2019, de la ora 19:00, la Teatrul National Academic de Opereta din Kiev vor sustine un concert cu invitati speciali: talentata soprana Irina Baiant, Corul si Orchestra Operetei Nationale a Ucrainei, dirijate de Oksana Madarash – Conductor!

Concertul este organizat de Ambasada Romaniei in Ucraina, pentru a marca preluarea de catre tara noastra a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

2 GENTS un proiect muzical premium, fondat in anul 2018 de doi cunoscuti artisti romani: Ciprian Rogojan [instrumente de precutie] si Doru Todorut [voce]. Pe langa membrii fondatori, acest proiect va aduce pe scena si alti invitati, solisti sau instrumentisti de inalta tinuta.

Este un proiect versatil, cu un repertoriu care include melodii reprezentative din diverse genuri muzicale si din diferite perioade de timp, reorchestrate intr-o maniera accesibila. Prin aceasta abordare, proiectul urmareste atragerea unui public numeros care nu este familiarizat cu muzica culta, dar care poate participa la experiente sonore noi, altele decat cele oferite de posturile de radio si televiziunile comerciale.

Marea lor provocare sunt spectacolele multimedia grandioase, in care exista o conexiune unitara intre muzica si tehnologie: peste 100 de performeri [solisti, instrumentisti, sportivi, cor, orchestra], scenotehnica impresionanta si efect especiale (video, pirotehnie, lasere).

Ciprian Rogojan este licentiat al Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, clasa de precutie. A fost fondator al proiectului 2Vibes Symphony sifondator al formatiei Sistem, locul 3 la concursul Eurovision in anul 2005, la Kiev (primul rezultat notabil obtinut de artistii romani participanti la acest prestigios concurs international).

Alaturi de formatia Sistem are la activ 4 materiale discografice si peste 15 hit-uri care au fost in topurile romanesti. Impreuna cu colegii de formatie, Ciprian Rogojan s-a implicat in numeroase campanii educationale pentru dezvoltarea, in randul tinerilor din Romania, a spiritului ecologic si de protejare a naturii.

Doru Todorut este cantaret, actor, compozitor si textier. A lasat cariera de invatator pentru a se dedica scenei. A castigat talent show-ul de “Popstars”, a jucat in primul soap opera romanesc, “Numai iubirea” si in serialul “Om bogat, om sarac”.

A dobandit succesul muzical cu trupa Deepcentral, care timp de 10 ani a avut mai multe single-uri number one in Romania. Melodiile acestei trupe – la care Doru Todorut avut o contributie decisiva – au fost bine clasate si in topurile internationale, fapt ce a condus la aparitii in concerte si festivaluri in Germania, India, Turcia, Rusia, Ucraina, Cehia, Belgia, UK, Grecia, etc.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *