Concertul caritabil “Ajuta pentru a fi ajutat”, la a IX-a editie

A IX-a editie a concertului caritabil Ajuta pentru a fi ajuta va avea loc luni, 9 decembrie, de la ora 19 la Teatrul Municipal din Baia Mare.

Concertul deschide urmatorul proiect al asociatiei Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opris”, achizitionarea unui ecograf pentru compartimentul de endocrinologie a spitalului judetean. Acesta va deveni al 10-lea aparat achizitionat si donat, in cei noua ani de activitate al asociatiei.

“Anul acesta vor aduce muzica in inima si zambetul pe buze pe scena de la Teatrul Municipal, Bobi Dumitras si Bobo Burlacianu de la FARA ZAHAR. Fara Zahar este o trupa de muzica si umor infiintata in 2001 si abordeaza mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satira sociala, cu teme inspirate din viata satului. Solistii trupei provin din regiunea Moldova a Romaniei si canta predominant in graiul moldovenesc.

Biletele le gasiti la Crama Millennium, la Il Padrino (pe Scolii), la Teatrul Municipal si la Biroul Pacientului din Spitalul Judetean de Urgenta ”Dr. C. Opris”. Prietenii Spitalului va astepta asa cum ne-a obisnuit, cu vin fiert si delicatesuri in foaierul teatrului dupa spectacol”, precizeaza reprezentantii asociatiei Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opris”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1