Concertul caritabil „Ajuta pentru a fi ajutat”, la o noua editie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luna decembrie este aproape. Este luna in care surprizele placute se tin lant, luna in care ne bucuram sa ne intalnim cu sustinatorii proiectelor noastre. De sapte ani incoace, in pragul sarbatorilor de iarna, Asociatia Prietenii Spitalului “Dr. Costantin Opris” organizeaza un Concert Caritabil sub sloganul „Ajuta pentru a fi ajutat”.

Iata, cu bucurie, va spunem ca am ajuns la a VII-a editie, una deosebita prin prezenta pentru prima data la Baia Mare, in aceasta formula,a doi artisti speciali.Doi muzicieni desavarsiti, violoncelistul Adrian Naidin si Ionut Micu, tobosarul trupei Compact, se reunesc pentru o aventura intr-un univers imaginat la granita jazz-ului cu rock-ul, la granita muzicii culte cu un filon etno autentic.

Percutii in rafale si un violoncel rebel, etno si rock, apa si foc, mangaieri soptite si ritmuri « Tari ca piatra »: un spectacol eveniment care va avea loc joi, 7 decembrie 2017, incepand de la ora 19 :00, la Teatrul Municipal din Baia Mare. Prezentat cu casa inchisa de doua ori in aceeasi zi la Teatrul National din Bucuresti, proiectul “Pan la Rai”este un experiment acustic condus de violoncelistul Adrian Naidin, care canta din nou, trecand cu maiestrie peste capriciile vremurilor, pentru a-si imbraca acordurile in iubire adunata in toate formele ei, intr-un suflet zidit in emotii.

Fondurile stranse cu ocazia acestui eveniment vor fi utilizate pentru infiintarea Compartimentului de Chirurgie Cardiovasculara al Spitalului Judetean de Urgenta ” Dr. Constantin Opris ” Baia Mare.

Asa cum i-am obisnuit pe prietenii si spectatorii nostri, la finalul spectacolului, in foaierul teatrului, ne vom indulci povestile cu prajituri care au amprente de  „Lapte si miere”, cu pancovele traditionale si ne vom incalzi vorbele cu un vin cald oferit de Crama Millennium.

Ii asteptam, cu mare drag, pe toti iubitorii muzicii de calitate si ai actelor filantropice!

Suntem recunoscatori fata de toti cei care n-au ezitat sa se alature proiectelor noastre, care ne-au fost alaturi pentru ca noi sa reusim sa ducem la indeplinire toate obiectivele propuse, obiective care au vizat comunitatea maramureseana.

Multumiri tuturor partenerilor si sponsorilor evenimentului:

FERMA ZOOTEHNICA, SIFA INTERNATIONAL, FARMACIA NORDPHARM,PALM SPRINGS, IL PADRINO, LA FONTANA, LAPTE SI MIERE,TIPOGRAFIA EUROTIP, CRAMA MILLENNIUM, TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE, VIVO! , KISS FM, ZIARMM, TL +, SOCIAL FM, precum si tuturor celor care vor fi prezenti!

Va multumim si va asiguram de toata consideratia noastra!
Ajuta pentru a fi ajutat!

Romana Furtuna, Presedinte Prietenii Spitalului „Dr. Constantin Opris”

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2