Concertul caritabil “Ajuta pentru a fi ajutat”, la a VI-a editie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

muzicaVreme de sase ani, in pragul sarbatorilor de iarna, Asociatia Prietenii Spitalului “Dr. C-tin Opris” organizeaza un Concert Caritabil sub sloganul “Ajuta pentru a fi ajutat”.

Ajuns la a VI-a editie, spectacolul de anul acesta va avea loc joi, in data de 8 decembrie, ora 19:00, la Teatrul Municipal Baia Mare si va aduce in scena nume importante ale muzicii de calitate: MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT si baimareanca RUXANDRA ZAMFIR impreuna cu ai ei colegi, marii instrumentisti MIHAI IORDACHE si SORIN ROMANESCU, uniti intr-un frumos proiect numit WILD AT HEART.

Fondurile stranse cu aceasta ocazie vor fi utilizate pentru dotarea Unitatii de Accidente Vasculare Cerebrale Acute a Spitalului Judetean de Urgenta ” Dr. C-tin Opris ” Baia Mare.

Asa cum i-am obisnuit pe prietenii si spectatorii nostri, mai apoi, in foaierul teatrului, ne vom indulci povestile cu o prajitura cu “Lapte si miere, cu pancovele traditionale si ne vom incalzi cu un vin cald. Ii asteptam, cu mare drag, pe toti iubitorii muzicii de calitate si ai actelor filantropice!

Suntem recunoscatori fata de toti cei care n-au ezitat sa se alature proiectelor noastre, care ne-au fost alaturi pentru ca noi sa reusim sa ducem la indeplinire toate obiectivele propuse, obiective care au vizat comunitatea maramureseana.

Multumiri tuturor partenerilor si sponsorilor evenimentului:
FERMA ZOOTEHNICA, SIFA INTERNATIONAL, ATROM, PH TECHNIQUE, IL PADRINO, LA FONTANA, LAPTE SI MIERE, PALM SPRINGS, ACO DISTRIBUTION, UNIVERSAL ALLOY CORPORATION, TIPOGRAFIA EUROTIP, LA MOUSTACHE, TEATRUL MUNICIPAL BAIA MARE, VIVO! , KISS FM, ZIARMM, TL +, domnului BIZO,

precum si tuturor celor care vor fi prezenti!

afis-presa

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2