Concertul Extraordinar de Ziua Națională a României, în Baia Mare. Vezi programul complet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Județean Maramureș, Municipiul Baia Mare și Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” organizează Concertul Extraordinar de Ziua Națională a României, dedicat fiecărui suflet de român. Evenimentul se va desfășura pe scena amplasată pe Bulevardul Unirii, lângă Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, în data de 1 decembrie, de la ora 14.

Sunteți invitați să participați la acest eveniment, alături de publicul călduros al orașului nostru! Mai multe detalii puteți afla de pe pagina oficială de Facebook a Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”.

Accesul va fi permis doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV2, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-COV2, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și siguranță împotriva răspândirii virusului SARS-COV2 (purtarea măștii de protecție și distanțare fizică), iar pentru copiii sub 12 ani, accesul va fi posibil cu respectarea măsurilor de protecție și de siguranță.
Și de această dată, sunteți invitați să fiți alături de organizatori, în promovarea acestui eveniment de impact pentru români, de Ziua Națională a României!

Mai jos, regăsiți afișul evenimentului și programul la scenă.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2