septembrie 19, 2021

UPDATE: Concesionarea mai multor servicii publice din Baia Mare, pe masa consilierilor locali

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Cele doua proiecte au fost aprobate.

Pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului Local Baia Mare de luni, 13 august, se vor afla doua proiecte de hotarare privind posibila concesionare a mai multor servicii publice.

Este vorba despre serviciul public administrare si intretinere cimitire, amenajare si intretinere spatii verzi si gestionarea animalelor fara stapan, dar si a serviciului de salubrizare.

Vezi mai jos cum arata o parte din cele doua proiecte de hotarare pe aceasta tema:

  • Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei “Studiu de fundamentare privind necesitatea si oportunitatea incheierii unui contract de concesionare a serviciilor publice de administrare si intretinere cimitire, amenajare si intretinere spatii verzi si gestionarea animalelor fara stapan din Municipiul Baia Mare”

Art.3 Se aproba demararea procedurilor de achizitie a documentatiei pentru concesionarea serviciului de administrare si intretinere cimitire, amenajare si intretinere spatii verzi si gestionarea animalelor fara stapan din Municipiul Baia Mare.

Art.4 Documentatia elaborata pentru concesionare serviciului de administrare si intretinere cimitire, amenajare si intretinere spatii verzi si gestionarea animalelor fara stapan din Municipiul Baia Mare va fi supusa aprobarii Consiliului Local al Municipiului Baia Mare.

  • Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei “Studiu de fundamentare privind necesitatea si oportunitatea incheierii unui contract de concesionare a serviciului de salubrizare a Municipiului Baia Mare”

Art.3 Se aproba demararea procedurilor de achizitie a documentatiei pentru concesionare serviciului de salubrizare din Municipiul Baia Mare.

Art.4 Documentatia elaborata pentru concesionare serviciului de salubrizare din Municipiul Baia Mare va fi supusa aprobarii Consiliului Local al Municipiului Baia Mare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2