Concurenti din opt judete la MTB Maraton Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Editia a 8-a a MTB Maraton Baia Mare 2014 aduce mai multe noutati, toate in beneficiul pasionatilor de ciclism, amatori sau profesionisti, care isi doresc sa isi testeze limitele la cel mai dificil concurs de gen din Maramures.

Inscrierile la maratonul montan ce are loc in 5 iulie 2014 au inceput, iar pana acum si-au anuntat participarea ciclisti din judetele Maramures, Cluj, Bihor, Satu Mare, Salaj, Bistrita-Nasaud, Arad si Timisoara.

Concurentii pot alege intre trei trasee:
– hobby – 27 de km
– semimaraton – 43 km, 1600 m diferenta de nivel
– maraton – 85 km, peste 3000 m diferenta de nivel

Traseele de medie si lunga distanta au fost astfel amenajate incat sa poata fi parcurse 100% pe bicicleta. Organizatorii au mai precizat ca in cazul cursei Semimaraton, gradul de dificultate este mediu spre greu, iar la Maraton, greu. Acestia au subliniat ca nu se comaseaza categoriile de varsta.

Tot in cadrul competitiei exista si un traseu Family Tour, cu o lungime de aproximativ 15 km, mai accesibil decat celelalte si care este destinat promovarii cicloturismului montan in randul familiilor, inclusiv a copiilor.

Inscrierile se fac atat online, pe site-ul oficial al competitiei – www.mtbmaratonbaia mare.ro, cat si la magazinele Alaska Outdoor Shop (Str. G. Cosbuc 2/1) si Boneshaker (Str. Valea Rosie nr. 13) din Baia Mare. Cei care se inscriu pana in 10 iunie platesc o taxa de 50 lei si au asigurat tricoul.

Vestea cea mai buna pentru competitorii care vor cuceri de pe bicicleta Muntii Gutai, zona de desfasurare a MTB Maraton Baia Mare 2014, este ca la editia a 8-a se vor acorda premii in bani, pe langa cele constand in echipament.

Plecarea pe traseu se va face de la Cabana Brazi 2 din statiunea Izvoare, iar circuitul este intr-un peisaj montan deosebit de frumos, situat pe platoul vulcanic de sub varful Ignis. Cabana ofera doritorilor locuri de cazare si posibilitati de masa.

Maratonul de ciclism este organizat de AS Club Sportiv Mad Snails Baia Mare, asociatie care isi propune sa sporeasca numarul persoanelor care practica ciclismul, sa promoveze bicicleta ca mijloc de transport si sa incurajeze un mod de viata sanatos.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *