Concurs cu premii: Intra gratis la piscinele Aquastar din Satu Mare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aquastar, cel mai mare parc de acest tip din nord-vestul tarii, este una dintre destinatiile tot mai apreciate de vizitatorii veniti din alte judete. Nici baimarenii nu lipsesc, zilnic, multe familii aleg piscinele satmarene pentru relaxare.

Aquastar si ZiarMM organizeaza un concurs cu premii. Gazdele din Satu Mare pun saptamanal la bataie bilete gratuite, valabile pana in 15 septembrie. Participantii trebuie sa raspunda corect la o singura intrebare, urmand ca desemnarea castigatorului sa se faca prin tragere la sorti. Castigatorul fiecarei saptamani beneficiaza de o intrare pentru doua persoane in incinta Aquastar, avand acces gratuit la toate bazinele exterioare si interioare, zona de sauna, vestiar cu dulap, sezlong etc.

 

Conditii de participare:

– inscrierea in concurs se face cu numele real
– raspunsurile se vor da sub forma unui comentariu la acest material (in sectiunea de comentarii de mai jos)
– toti concurentii vor preciza datele privind adresa mail, cont facebook sau nr. telefon, pentru a putea fi contactati, in vederea ridicarii tichetelor gratuite
– ultima zi de participare pentru concursul de saptamana viitoare este miercuri, 6 august
– tichetele se ridica din Baia Mare (precizare pentru eventualii castigatori din alte localitati)

 

Intrebarea saptamanii:

– Beneficiaza Aquastar Satu Mare de bazine cu apa termala sau nu?

 

Raspunsul il puteti afla urmarind materialul video atasat mai jos.

Bafta tuturor concurentilor.

ZiarMM

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nGewP9hGmIM[/youtube]

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

42 Comments

 1. dilau

  mai prietenilor de mai jos, desi normal era sa fie de mai sus,:))), voi sigur sinteti normali cu capul.in text exista o intrebare iar raspunsul ar trebui sa fie -da- sau -nu-.voi tot o bagati cu „raspuns corect”, ce folos?.

  Reply
  1. dilau

   mai prietenilor, stiu ca nu v-ati asteptat la asa ceva dar trebuie sa revin pentru a-mi cere scuze si recunoaste ca eu sint cel dus cu capul, de data asta.:))).merit sa fiu injurat, dar mai e cineva pe aici, persoana importanta – nu va spun cine ca oricum nu recunoaste – care, ieri cam pe vreamea asta, cu 5 minute de neatentie m-a dus total in eroare.:))).daca tot m-am bagat hai sa particip si la concurs. – NU – acesta e raspunsul meu, sa aiba doar in momentul in are baia mare are aeroport international.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2