Concurs de arhitectura pentru reabilitarea Pietei Revolutiei din Baia Mare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Primaria Baia Mare a lansat un concurs de arhitectura in vederea reabilitarii Pietei Revolutiei. Concursul se adreseaza arhitectilor de la nivel european si nu doar celor romani, castigatorul urmand sa realizeze si proiectul de executie. Primarul Catalin Chereches isi doreste ca fantana arteziana sa fie din nou functionala, plus alte lucruri de ordin estetic.

“Am lansat un concurs de arhitectura, iar cei care vor castiga acest concurs, la nivel european, pentru ca nu limitat doar pentru arhitectii din Baia Mare sau Romania, vor face si proiectul final, de executie. Vreau acolo sa avem din nou fantana arteziana functionala, sa avem un pavaj bine facut, vreau sa avem inclusiv chestiuni de ordin estetic, cultural. Sunt convins ca anul viitor vom finaliza aceasta lucrare.

Din pacate, s-a facut o extindere putin peste fantana, dar la ora asta poti sa dai drumul la apa ca nu functioneaza. Cred ca printr-o reamenajare a Pietei putem sa regandim aceste lucruri si nimeni n-o sa poata pune piciorul peste un pamant care apartine comunitatii”, a aratat edilul baimarean, in cadrul emisiunii Garda de Noapte de la AXA Cinemar.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *