UPDATE: Concurs de istorie pentru liceenii baimareni, la Biblioteca Judeteana

home camp2
home camp2
home camp2

concurs istorieUPDATE: Castigatigatorii concursului sunt:

Locul I – Ciolte Iulia, Col. Nat. Gh. Sincai, prof. coord. Lucian Miclaus
Locul II – Grebles Adriana, Col. Ec. Nicolae Titulescu, prof. coord. Adrian Bledea
Locul III – Pop Madalina, Pop Darius, Col. Nat. Vasile Lucaciu, prof. coord. Adrian Sovago


TSD Baia Mare organizeaza sambata, 21 martie, incepand cu ora 10.00, la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu, a treia editie a concursului de istorie dedicat liceenilor din oras, sub indrumarea profesorului dr. Dan Filip (vicepresedinte TSD Baia Mare).

“Sunt cate doi elevi de la Sincai, Lucaciu si Economic, premiile o sa fie in bani. 300 de lei pentru locul 1, 200 lei pentru locul 2 si 100 lei pentru locul 3, dar si o mica atentie pentru profesorii care s-au ocupat de pregatirea elevilor”, a spus Ciprian Cozoplean, presedintele TSD Baia Mare.

Participantii vor trebui sa-si sustina cate o lucrare.

Vom reveni cu lista castigatorilor.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

5 Comments

 1. dilau

  prietene vlad herman, sper sa nu ma lasi sa mor prost – parintele arsenie n-ar fi facut acest lucru niciodata :))) – zici aproximativ:” profesorul doctor dan, vicepresedintele tineretului pesedist baimarean”. auleu, deja doctor si doar vice la tineret?.sint speriat de cam cite titluri ar putea sa aiba tinarul nostru in momentul in care o sa junga in fruntea comunistilor. nu m-as fi bagat in seama dar si presedintele psd e tot un doctor tinar si stim cum si l-a luat.:))).

  Reply
  1. STEKO

   MA!Da la premii te-ai uitat?!?Ajunge de-un,,club”premiul I intr-o Simbata seara?Hai sa ne inscriem,tu raspunzi,eu iti soptesc ce vor sa auda profii 🙂 …

   Reply
  2. dilau

   “Ma!” – asta de unde ai scos-o prietene steko?, am impresia ca ai vrut sa spui “ma boule”.:))))). stai linistit , m-am uitat si la premii, beleaua e ca tu le vezi pe cele cu “adevarat importante”.premiul 1 – carnet de membru tsd si functia de vicepresedinte din oficiu. premiul 2 – carnet de membru tsd dar cu un mare viitor in fata. premiul 3 – doar carnet de membru tsd dar nu se stie niciodata.:)))).fiind un concurs organizat de psd, profesorii sigur au pus intrebari si despre ion iliescu “marele om si rolul acestuia in societatea romaneasca multirateral dezvoltata” dar sigur nu i-au intrebat cam cind ar vrea sa dea pe spate?.:)))).

   Reply
 2. vasile costea

  va roade foamea prapaditilor! inteleg perfect asta. daca n-ai creier, ci doar o sfoara ca sa va sustina urechile, normal ca umpleti cu noroi niste copii care sunt premiati pentru educatie si cultura.
  poate ati fost sodomizati de mici…

  Reply
  1. dilau

   prietene vasile costea, chiar ai dreptate – ne roade foamea rau de tot -. beleaua e ca ne roade din cauza organizatorilor acestui concurs, adica psd. eu chiar n-am nimic cu tinerii , copii sint pina la virstra la care se apuca de fumat – electronice evident -si baut – cafea evident din nou.:))).

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *