Concurs international organizat de Microsoft cu ocazia celei de-a 25-a aniversari a jocului Solitaire

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

solitaireCompania Microsoft va sarbatori printr-un turneu international sfertul de secol implinit de celebrul sau joc de carti Solitaire, introdus in sistemul Windows 3.0, informeaza marti 20minutes.ch.

Lansat in 1990 pe sistemul Windows 3.0, programul Solitaire avea rolul de a-i familiariza pe utilizatori, in mod distractiv, cu noua interfata grafica a sistemului si cu functia glisare/fixare a mouse-ului, dar a avut un succes imens si a ajuns unul din cele mai importante mijloace de diminuare a productivitatii la serviciu in cazul celor mult prea pasionati de acest joc. Designul jocului a fost realizat de graficiana americana Susan Kare.

Pentru desemnarea celor mai buni jucatori de Solitaire, firma Redmond organizeaza in prezent un turneu intern. Dupa desemnarea echipei campioane, Microsoft o va inscrie intr-o competitie internationala, incepand din 5 iunie. Nu se stie deocamdata ce premii vor fi acordate de compania americana.

Pentru a participa la competitie, este necesara descarcarea gratuita a Microsoft Solitaire Collection pe Windows Phone sau Windows 8.1.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *