Mai sunt doar doua zile – Castiga un telefon mobil, cu un Like pe facebook

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Quickmobile.ro si ziarMM.ro premiaza activitatea ta de pe Facebook . Pentru nimeni nu mai este o noutate faptul ca pe magazinul online Quickmobile.ro se vand peste 500 modele de telefoane mobile la preturi accesibile tuturor.

Incepand de azi, pe perioada a 7 zile, cititorii acestui ziar online care au cont pe reteaua de socializare Facebook pot intra in concursul de „like-uri” pentru produsele prezente pe Quickmobile.ro . Premiul acestui concurs online consta intr-un telefon Nokia C1-01 .

Regulamentul pe scurt

Tot ce trebuie sa faci pentru a castiga acest telefon Nokia este sa intri pe site-ul Quickmobile.ro, sa alegi zilnic un produs din magazin (cu un simplu click) si sa postezezi adresa acestuia pe pagina ta de Facebook, alaturi de un mesaj, pe urma sa aduni cat mai multe „Like-uri” de la prietenii tai.

postare facebook

Se contorizeaza „Like-urile” adunate pentru toate produsele postate, in caz ca postezi mai multe produse pe zi in cele 7 zile de concurs.

Participantii sunt rugati sa complecteze formularul urmator pentru a ne transmite datele de contact necesare acordarii premiului, la sfarsitul concursului. Completarea acestuia este obligatorie.

Data limita pentru inscrierea in concurs este duminica, 26 iunie. Contorizarea „Like-urilor” adunate de fiecare participant va avea loc la ora 24.

Concurs promovat de concursuri.biz

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2