Concurs: Se cauta agent de politie la Serviciul Public Comunitar Regim Permise Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor organizeaza, in data de 25 aprilie, concurs in vederea ocuparii pe durata nedeterminata prin incadrare directa a unui post contractual vacant de agent de politie la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor al Judetului Maramures (functionar public cu statut special).

Conditiile de participare la concurs pot fi gasite pe pagina www.drpciv.ro, sectiunea Cariera, Judet Maramures. Candidatii pot depune cererea de inscriere, CV-ul si declaratia de confirmare a cunoasterii si acceptarii conditiilor de recrutare, pana la data de 24.03.2017, la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor cu sediul in Bucuresti, Soseaua Pipera nr. 49, Sector 2.

Tematica si bibliografia de concurs se pot regasi atat pe site-ul www.drpciv.ro, cat si la SPCRPCIV Maramures, din cadrul Institutiei Prefectului – Judetul Maramures, str. Scolii nr. 1.

Informatii suplimentare privind modul de participare si documentele necesare se pot obtine in zilele lucratoare, intre orele 9-15, de la secretarul comisiei de concurs, Ivancea Mariana-Daniela, din cadrul Serviciului Resurse Umane al DRPCIV, la nr. 021/301.95.70, interior 14367.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2