CONCURS – Spitalul Județean angajează medici

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Zona Spital Judetean

Spitalul Județean de Urgență scoate la concurs mai multe posturi, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Sănătății nr. 869 din 2015, cu completările și modificările ulterioare. Așadar, s-a scos la concurs un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Neonatologie la Secția Neonatologie, respectiv un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Chirurgie cardiovasculară la Compartimentul Chirurgie cardiovasculară.

În altă ordine de idei, recent, Spitalul Județean a făcut angajări fără concurs pe durată determinată pe durata instituirii stării de alertă până la maxim 30 de zile de la data încetării stării de alertă pentru ocuparea posturilor vacante/temporar vacante de asistent medical.

Astfel, s-au scos la concurs 7 posturi de asistent medical generalist, 2 posturi de asistent medical de farmacie și un post de asistent medical de nutriție și dietetică. Bătaia a fost mare pe aceste posturi, astfel că departajarea se va face la interviul programat pentru data de 10 august. Conducerea unității sanitare recunoaște că au fost foarte multe dosare depuse pentru angajare fără concurs.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2