Concurs ZiarMM.ro – Castiga o pereche de botine, cu un simplu link pe Facebook!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ZiarMM.ro te provoaca din nou la concurs. De data aceasta, premiul oferit este unul exclusiv pentru doamne si domnisoare. El consta intr-o pereche de botine din piele, oferite de magazinul de incaltaminte situat la etajul Complexului Central, din Baia Mare (Centrul Vechi).

Tot ce ai de facut este postezi un link catre acest concurs pe pagina ta de Facebook si sa scrii un comentariu la acest articol in care sa faci trimitere la postarea de pe Facebook.

Conditii de participare:

–         nu vor fi acceptati decat concurentii care posteaza link la articol pe pagina lor de Facebook

–         nu vor fi acceptati decat concurentii care posteaza un comentariu in care sa indice linkul catre pagina lor de Facebook

–         inscrierea are loc pana la sfarsitul anului

–         nu se admit decat concurenti din Maramures

Premiul se va ridica de catre castigator, direct de la magazinul de incaltaminte din cadrul Magazinului Central. In cazul in care castigatorul nu agreeaza modelul de botina (cel expus in fotografia alaturata), poate opta pentru alt model, in limita valorii de 150 lei, diferenta fiind suportata de catre acesta.

Desigur, chiar daca, in special, concursul se adreseaza doamnelor si domnisoarelor, sunt asteptate si inscrieri din partea domnilor, care pot face partenerului un cadou reusit.

Succes!

ZiarMM.ro


 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2