Concursul „Fructele – izvor de sanatate” si-a premiat castigatorii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Castigatorii concursului „Fructele – izvor de sanatate” au fost premiati joi, in cadrul unei festivitati organizate la Consiliul Judetean Maramures.

Concursul a fost organizat de Consiliul Judetean Maramures in conformitate cu art. 2 alin. (8) din Hotararea de Guvern nr. 800/2013, privind stabilirea fructelor distribuite, a perioadei si frecventei distributiei, a limitei valorii zilnice/elev si a masurilor adiacente distributiei de fructe, a bugetului aferent acestora, precum si a modalitatii de implementare efectiva si de gestionare la nivelul administratiei publice in cadrul Programului de incurajare a consumului de fructe proaspete in scoli in anul scolar 2013-2014.

Acest tip de activitate reprezinta o masura adiacenta a programului si s-a adresat doar scolilor beneficiare a programului „Fructele in scoli”.

Elevii au avut de realizat prezentari Power Point prin care au descris in imagini sugestive si prin text necesitatea consumului de fructe proaspete.

33 de scoli  din judet s-au inscris la concurs, marea castigatoare fiind echipa de la Scoala Gimnaziala Speciala Baia Mare coordonata de prof. Loredana Maria Jurje.

Pe locul doi s-au clasat elevii de la Scoala Gimnaziala „George Cosbuc” Baia Mare, coordonati de prof. Cristian Ioan Buzila Garda, iar pe locul trei elevii de la Scoala Gimnaziala nr. 7 Viseu de Sus, sub coordonarea prof. Adriana Elena Melniciuc si prof. Ana Elvira Pascu. S-au acordat si cinci mentiuni: Liceul cu Program Sportiv Baia Mare (coordonatori prof. Radu Hotea), Scoala Gimnaziala Budesti (coordonator prof. Monica Hentes), Scoala Gimnaziala nr. 8 – Structura nr. 1 Borsa (coordonator Ilie Mihai Adrian), Scoala Generala „Lucian Blaga” Farcasa (coordonator prof. Viorelia Maria Vele) si Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” Somcuta Mare (coordonator prof. Aura Bozga si prof. Claudia Dragus).

Castigatorii premiilor I, II, si III au primit cate un videoproiector, un ecran pentru proiectii, tabla magnetica si accesorii pentru aceasta. Cele cinci mentiuni au primit tabla magnetica si accesorii.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu le-a inmanat diplome tuturor, atat castigatorilor si participantilor.

„Va felicit pe toti participantii, pe castigatori in mod special si profit de faptul ca azi este Ziua Invatatorului pentru a-i felicita pe cei care acum se ocupa cu multa responsabilitate de educatia voastra”, a declarat presedintele Zamfir Ciceu.

La finalul premierii, copiii de la Scoala Gimnaziala „George Cosbuc” au sustinut un scurt si frumos concert de cantece traditionale maramuresene.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2