Conducerea ACL Maramures multumeste maramuresenilor care au votat duminica

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Candidatul ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, a obtinut duminica 60,27% din voturile valabil exprimate in judetul Maramures.

Klaus Iohannis a fost votat de 142.396 alegatori (60,27%), in timp ce candidatul Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost ales de 93.851 de alegatori (39,72%).

Conducerea ACL Maramures multumeste tuturor maramuresenilor care au iesit duminica, la vot.

„E un rezultat care ne bucura si ne face mandri sa fim maramureseni. Romanii si-au ales un presedinte al tuturor, un presedinte al unei Romanii normale, a unui lucru bine facut, Le multumesc tuturor romanilor care si-au luat soarta in maini si au iesit duminica la vot.

Eu cred ca impreuna am dat o sansa romanilor din strainatate pentru ca in viitor sa se poata intoarce in tara lor. Rezultatul obtinut in Maramures ne onoreaza pe noi, ca si judet. Le datoram intru totul acest presedinte maramuresenilor si romanilor”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, primar al municipiului Sighetu Marmatiei.

Alegerile prezidentiale au confirmat faptul ca fuziunea celor doua partide PNL-PDL a fost un act politic curajos si inspirat.

Proiectul ACL a incetat sa mai existe de luni dupa ce atat liberalii cat si democrat-liberalii si-au atins obiectivul aliantei, si anume acela de a participa cu un candidat si un program electoral comun la alegerile prezidentiale din acest an.

Incepand de azi, 17 noiembrie, PNL si PDL se regasesc in noul Partid National Liberal si isi vor continua proiectele sub aceasta forma. Prin rezultatele obtinute la alegerile prezidentiale, noul si marele PNL va deveni cel mai puternic partid din Romania.

 ACL Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. ioan

  Înțelegeți odată pentru totdeauna !
  Oamenii nu au ales un partid politic !
  Setea de dreptate si democrație a alegatorilor a fost pentru DNA si împotriva neocomuniștilor !
  Sa speram ca Johanis va confirma așteptările romanilor si nu va face trocuri politice !
  Fiecare partid politic trebuie să-și “curețe” mizeria din propria curte si sa se reformeze promovând oameni de valoare , ne aparținând grupurilor de interese si financiare !
  Altfel vor matura romanii cu toate partidele politice ca in 89.
  Nu va mai arogați merite pe care nu le aveți ,iar cei asupra cărora planează suspiciunea de corupție sa facă un pas in spate si CIOCU MIC !

  Reply
 2. felix

  Domnul Ioan are dreptate; noi am vota pentru DNA si impotriva batjocurii pe care o fac politicienii (de toate culorile) cu noi. Cred si sper ca in curand sa nu ne mai multumiti, pentru ca DNA nu va putea lucra in continuare, veti avea aceeasi soarta la urmatoarele alegeri sau poate chiar mai repede.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *