Conducerea judetului, prezenta la prima editie a targului expozitional de berbeci

Prefectul Vasile Moldovan si subprefectul Alexandru Cosma au fost prezenti la prima editie a targului expozitional de berbeci organizat de catre Asociatia Judeteana a Crescatorilor de Ovine si Caprine ”Pro Ovis” Maramures, Centrul Regional de Zootehnie 6 Nord Vest, Consiliul Judetean Maramures, Directia pentru Agricultura Maramures, Primaria Municipiului Baia Mare, Composesoratul Recea, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Maramures.

La deschiderea expozitiei au fost prezenti autoritati ale administratiei publice centrale, administratiei publice judetene, directori de institutii publice deconcentrate si producatori, specialisti in domeniul zootehniei.

Prefectul Vasile Moldovat a salutat initiativa organizarii targului expozitional si a mentionat ca este convins ca in timp va deveni unul de traditie si se va numara printre cele mai importante targuri de animale din Maramures. Expozitia este una a calitatii, un spatiu unde specialistii in domeniu abordeaza cu profesionalism cresterea animalelor.

“Targul expozitional aduce plus valoare, este un factor de oportunitate, o manifestare care uneste comunitati, valorifica traditii si contribuie la dezvoltarea domeniilor specifice din economia judetului. Prefectul de Maramures i-a asigurat pe producatorii maramureseni prezenti la targ de intreg sprijinul personal si al Institutiei Prefectului-Judetul Maramures in cresterea animalelor si dezvoltarea de afaceri”, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1