Conducerea judetului straluceste prin…. absenta de la sedintele de dialog social

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Autoritatile judetene nu dau doi bani pe sedintele de dialog social care au loc la Prefectura Maramures. Cel putin asta intelegem din atitudinea pe care o afiseaza anumite institutii, carora li se adreseaza invitatii de participare de fiecare data cand au loc aceste intalniri si de fiecare data se fac ca ploua.

Florin Hossu, liderul Cartel Alfa Maramures, cat si Liviu Pop, presedintele Federatiei Sindicatelor Pro-Administratie din Romania, Filiala Maramures, s-au aratat recent nemultumiti ca la sedintele Comisiei de Dialog Social nu participa niciun reprezentant al Consiliului Judetean Maramures, desi legea prevede acest lucru.

Subprefectul Gavris Ardelean a replicat ca o invitatie este transmisa de fiecare data si ca intre Institutia Prefectului si Consiliul Judetean nu exista o relatie de subordonare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. mmm

  daca te uiti cine e la conducerea judetului sincer nu tre sa te mire nimic … nulitate (Zetea), hot (Dancus), parvenit (Morar)

  Reply
 2. jolty

  Dar nici sindicatele nu au lucruri serioase de cerut,doar salarii si povesti.Cand o sa auzim sindicatele ca-i cer lui Zetea sa construiasca vreun parc industrial? Primul,dealtfel.Incompetenta crasa,lipsa de viziune si dezinteres total.

  Reply
 3. Ionel

  Astia n-au vreme de „Dialog social”, ei se pregatesc sa marsaluiasca ( sa mearga la „megamiting) in Arges ( Pitesti).

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole