Conducerea Vital, chemata la Prefectura din cauza unor lucrari neincepute

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dezbatere vitalJoi, 5 martie, a avut loc la Institutia Prefectului Judetului Maramures o intalnire de lucru pe tema problemelor aparute in proiectul de introducere a retelelor de apa si canalizare in orasul Cavnic.

Lucrarile la tronsonul de 3 kilometri (retea de apa si retea de canal) din orasul Cavnic ar fi trebuit sa inceapa in luna august 2014 si au avut termen de finalizare luna martie 2015. Insa lucrarile la retea nu au inceput nici pana azi.

La intalnirea convocata de prefectul judetului, ing. Anton Rohian, au participat Alexandrina Bancos, Mircea Mecea si Cristian Cristea din conducerea SC Vital SA, Mihai Stefanescu – director executiv al societatii ICIM Ploiesti (castigatoarea licitatiei de executare a proiectului) si reprezentanti ai firmelor de consultanta si de proiectare.

„Eu vreau sa precizez de la bun inceput ca orasul Cavnic este un punct extrem de important in acest judet si sansa lui de dezvoltare este turismul. Nu voi permite ca din fel de fel de motive si ambitii investitiile in Cavnic sa fie blocate, blocand astfel dezvoltarea zonei. Am vrut sa se stie asta de la inceputul discutiei. Iar acum, vreau sa va rog sa lasam la o parte orgoliile si daca mai avem putina responsabilitate sa nu blocam si sa pierdem un proiect de aproape 40 de milioane de euro”, a precizat prefectul Anton Rohian.

„Noi, constructorul, ICIM Ploiesti, avem urmatoarea problema: am primit autorizatia de constructie de la Consiliul Judetean Maramures pe tronsonul Cavnic abia in luna noiembrie 2014. Nu stiu care a fost motivatia… Ca un studiu geo… care ar fi fost depus la documentatie si despre care se spunea ca ar fi fost facut, de fapt nu era facut. Eu spun ca au fost niste motive cel putin subiective, in fine! De lucrare nu ne puteam apuca atunci, in prag de iarna, asta e clar! Apoi, autorizatia de spargere a fost data abia ieri, 4 martie 2015, cu predare de amplasament pentru spargere” a spus Mihai Stefanescu director executiv ICIM Ploiesti.

Acesta a mai precizat faptul ca nu a adus pana la data de azi nici un utilaj si nici materiale de constructie in baza de lucru de la Cavnic deoarece nu aveau toate autorizatiile eliberate.

Totodata directorul executiv ICIM Ploiesti a dat asigurari ca lucrarea va fi finalizata in termenele asumate si transmise autoritatilor si beneficiarului lucrarii, SC Vital SA.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    daca e asa cum sustine directorul ICIM noi, adica conducerea judetului a adormit in izmene e grav. Ce mama dracului au avut asa iumportant de facut de nu au dat autorizatia aia. Ce face Bragaru ala de nu-i capabil sa urmareasca un proiect de 40 milioane euro. Sa mearga acasa si el si Ciceu si Zetea si toti.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole