CONDUCTA DE GAZ- 86 de moiseieni vor fi despăgubiți până la finele lui 2021

Proiectul aducțiunii de gaz din Maramureșul Istoric către Suceava, trecând Pasul Prislop, prinde din ce în ce mai mult contur. Proprietarii terenurilor pe unde va trece conducta de gaz sunt chemați rând pe rând la primării pentru a afla detalii despre cuantumul despăgubirilor pe care le vor primi și alte detalii care îi interesează.

La Moisei, una din cele mai mari comune din Maramureș, potrivit declarațiilor făcute de către primarul Grigore Tomoiagă, vor fi câteva zeci de persoane care ar urma să fie despăgubite, banii urmând a fi primiți până la finele acestui an.

„La Moisei vor fi despăgubiți un număr de 86 persoane. În legătură cu branșamentele la gospodării vă pot spune că sunt în discuții cu primarul din Borșa, Timiș Ioan Sorin să facem Studiul de Fezabilitate împreună deoarece conducta are plecare de la Moisei. La Moisei se pot branșa un număr de 2500 de gospodării, iar majoritatea abia așteaptă să fie bransați. Legat de conductă, aceasta va pleca de la limita UAT cu Vișeu de Sus și în mare parte traversează pe terenuri din partea dreaptă a râului Vișeu în amonte. Legat de plăți, au promis că se vor face până la Sărbătorile de iarnă”, spune, prntru ziarmm.ro, primarul din Moisei, Grigore Tomoiagă.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu