Conducta de gaz din Baia Sprie, distrusa de un teribilist

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti seara, la ora 22.00, politia Baia Sprie a fost sesizata despre distrugerea unei conducte de gaz in cartierul Microraion Vest. Echipajul de ordine publica deplasat la fata locului a constatat ca sesizarea se confirma si a demarat cercetarile pentru stabilirea imprejurarilor in care a survenit distrugerea.

Totodata a fost solicitat sprijinul reprezentantilor societatii de distribuire a gazului metan pentru prevenirea altor incidente.

Din declaratiile martorilor prezenti la fata locului, s-a stabilit ca distrugerea a fost provocata de un autoturism care circula printre blocuri, prin spatii neamenajate traficului rutier si care, dupa impact, si-a continuat deplasarea. In urma activitatilor de investigare efectuate de politisti, la ora 01.30 autoturismul in cauza a fost depistat in trafic pe strada Gutinului din Baia Sprie.

Conducatorul auto a oprit la semnalele acustice si luminoase ale politistilor, dar a refuzat sa se legitimeze si sa fie testat cu aparatul etilotest, astfel ca politistii au fost nevoiti sa-l incatuseze pentru a-l conduce la sediul politiei.

El a fost identificat in persoana unui tanar in varsta de 28 de ani din Baia Sprie. Verificarile efectuate de politisti au stabilit ca acesta avea permisul suspendat, iar numarul provizoriu de inmatriculare al autoturismului era expirat din luna iulie.

Pe numele tanarului politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat, conducerea unui vehicul neinmatriculat si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2