CONFLICT UCRAINA – Delegație OSCE în vizită în Punctul de trecere a frontierei Sighet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, alături de Reprezentanții Oficiului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) și ai structurilor implicate în combaterea traficului de persoane au efectuat o vizită de lucru, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighet.
Oficialii Prefecturii Maramureș spun că scopul vizitei a fost de a analiza atât modul de gestionare a fluxurilor de refugiați, cât și măsurile de prevenire a traficului de persoane, luate în contextul afluxului de refugiați de la granițele României.
„În cadrul vizitei, delegația ODIHR a purtat discuții ample atât cu reprezentanții societății civile, cât și cu structurile Ministerului Afacerilor Interne cu scopul de a identifica modalitățile prin care ar putea sprijini, într-o manieră coordonată, toți actorii implicați în sprijinirea refugiaților și combaterea traficului de persoane. Prefectul Rudolf Stauder a mulțumit delegației OSCE, condusă de Tatiana Kotlyarenko, pentru profesionalismul de care a dat dovadă dar și pentru tot sprijinul oferit”, anunță autoritățile maramureșene.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2