Consilier al ministrului Educației, vizită în Baia Mare. S-a discutat și despre „România educată”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Radu Szekely, consilier al ministrului Educației, a întreprins luni, 23 mai, o vizită de lucru în Baia Mare.

Agenda sa de lucru a cuprins monitorizarea implementării proiectului-pilot „Săptămâna Competențelor”, la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir” Baia Mare.

”Cu această ocazie, alături de reprezentanți ai ISJ Maramureș, s-a întâlnit cu cadrele didactice din școală și reprezentanți ai părinților, discutând despre activitățile desfășurate în cadrul proiectului.

În cadrul întâlnirii de lucru de la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a discutat cu echipa de conducere executivă a instituției și cu inspectorii școlari despre proiectul „România educată”, modificări ale structurii noului an școlar etc.

În sala de festivități a Colegiului de Arte din Baia Mare, domnul consilier ME s-a întâlnit cu directori ai unităților de învățământ preuniversitar din județ, care au câștigat granturi în cadrul primei runde de proiecte educaționale finanțate prin Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar. Discuțiile au vizat aspecte privind implementarea acestora și propuneri de îmbunătățire a programului pentru viitor”, spun reprezentanții ISJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2