Consilier judetean, condamnat penal. I s-a sugerat sa nu mai voteze la sedinte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jurnalistii baimareni prezenti la sedinta Consiliului Judetean au adresat o intrebare celor prezenti in sala cu privire la alesii judeteni care nu ar mai avea drept de vot, in urma unei condamnari penale aplicate de instanta de judecata.

Intrebarea a ramas insa fara raspuns, desi a fost rostita de mai multe ori pe parcursul sedintei, facandu-se apel inclusiv la unii dintre consilieri pentru a ridica respectiva chestiune, pe procedura.

In soapta, jurnalistii care au pus aceasta intrebare au dat mai apoi si raspunsul, fiind vorba despre consilierul judetean Gheorghe Marian, care a fost condamnat cu suspendare, dupa ca a condus pe drumurile publice, in stare de ebrietate.

Totusi, alesul nu s-a sinchisit de intrebarea presei, continunad sa ridice mana la proiectele aflate pe ordinea de zi.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

9 Comments

 1. Liliana

  Saracul Gheorghe Marian este penal el totusi nu a dat t… a baut in timp ce seful sau de la organizatia PDL Baia Mare a tepuit o banca , . astia sunt consilieri cu probleme care inca mai voteaza soarta judetului.

  Reply
  1. Omul Revolutionat

   Daca Mircea Man a tepui o banca si e de la PDL, Elena Udrea, Traian Basescu, Elena Basescu Ponnta care e prienten de multi ani cu elena udrea au tepui o natiune, si sa nu-l uitam de pacaliciul de emil boc si pe multi altii de care presa nu vorbeste ori i-au lasat in anonimat in timp ce ei castiga milioane.
   Si toti in ttandem cu bancile au tepui romanii vanzandu-le credite exagerat de scumpe. Prostie importata din capitalismul american.
   Asa bravo voi astia partidul palmasilor muncitori in blugi de la Pasarile Calatoare scrieti in continuare ca sustineti democratia.
   Halal creiere de voi.

   Reply
 2. ioan

  Asta n… asta ,, a vrut sa fie un fel de PINALTI,, al maramuresului insa man mircea pentru ca nu-l suferea l-a cam pus pe dreapta si asa a f… cat a putut si culmea tot timpul fara pauze acesta era B… LA VOLAN IN PERMANENTA,, insa cum si militienii de BAIA MARE sunt cam la fel nu toti dar asa in lanturi de legatura l-au iertat de multe ori,, ne amintim cum soferii acestor impostori beau la subteeranul prefecturii dup[a care lumea lor insa si atunci a MURIT UN OM,,, s,,, ai lui udrea carea iata isi gaseste si in aceste conditii fraieri printre noi BAIMARENI SI MARAMURESENI !!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. zoli

  Logfic ar fii ca oricine care are probleme cu legea sa fie dati afara in mod automat din functiile pe care le detin,indiferent cine ar fii.Sa nu fie xceptat nici Supermincinosul Ponta.

  Reply
 4. Vasilica

  „Astfel de oameni nu ar trebui sa participe la deciziile importante ale unui județ. Pe langa condamnare, respectivul a demonstrat de-a lungul anilor ca nu are nimic de-a face cu administrația . Partidul din care face parte ar trebui sa se dezice de astfel de specimene . Oameni care își dauvotul pe un pahare palinca nu au ce caută in politica sau administrație „

  Reply
 5. Baimarean

  „Lucrurile sunt explicabile daca Ținem cont ca este omul lui Man care l-a ținut 4ani consilier personal in CJ si tot de trei ani buni ocupa funcția de secretar general PDL Maramures . Ce s-ar întâmpla daca Mircea Man si-ar lua mana de pe el ” cred ca noi baimareni trebuie sa film mai atenti cui dam votul de încredere ca de fapt acest personaj nu reprezintă interesele celor care l-au votat .

  Reply
 6. Baimarean

  Astfel de oameni nu ar trebui sa participe la deciziile importante ale unui județ . Pe langa condamnare , respectivul a demonstrat de-a lungul anilor ca nu are de-a face cu administrația . Partidul din care face parte ar trebui sa se dezice de astfel de specimene . Oameni care își dau votul pe un pahar de palinca nu au ce caută in politica sau administrație

  Reply
 7. un baimarean

  Lucrurile sunt explicabile daca tinem cont ca este omul lui Man care l-a tinut 4 ani consilier personal in CJ si tot de ani buni ocupa functia de secretar general al PDL Maramures. Ce s-ar intampla daca Mircea Man si-ar lua mana de pe el?

  Reply
 8. Vasile

  Astfel de oameni nu ar trebui sa participe la deciziile importante ale unui judet. Pe langa condamnare, respectivul a demonstrat de-a lungul anilor ca nu are nimic de-a face cu administratia. Partidul din care face parte ar trebui sa se dezica de astfel de specimene. Oamenii care isi dau votul pe un pahar de palinca nu au ce cauta in politica sau administratie.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole