Consilier judetean, pe lista teparului din Baia Mare recent condamnat de Curtea de Apel Cluj

florian guiRecent, Curtea de Apel Cluj a condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, cu o perioada de proba de opt ani de zile, un cunoscut tepar din Baia Mare. Pe lista celor tepuiti de acesta, zice-se prin lumea care se invarte pe la hotelurile de lux din municipiul de pe Sasar, se afla si un consilier judetean, pe numele sau Florian Gui.

Instanta de judecata de la Cluj a decis in sedinta de saptamana trecuta ca il „condamna pe inculpatul E. Z. C (n. red. Erli Zsolt) pentru savarsirea infractiunii de inselaciune la pedeapsa de 4 ani de inchisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicate pe durata unui termen de încercare de opt ani”.

Aceeasi instanta de judecata a mai decis ca acesta sa plateasca despagubiri la nu mai putin de 16 firme din judet, fapt care s-a si intamplat, fiind vorba de despagubiri civile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. NORI

    aveti o greseala in articol ,instanta a luat la cunostiinta faptul ca A PLATIT la 16 firme :”Constată că inculpatul a achitat următoarelor părţi civile despăgubirile civile, după cum urmează: ……” ERLI prezentand dovezi FALSE a le platilor ”facute ” catre firme ,va rog verificati la administratorii firmelor care apar in decizie cum ca ar fi primit banii .A TEPUIT SI CURTEA DE APEL CLUJ,CE TARA !!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1