Consilier local din Cavnic, gasit in conflict de interese de ANI

PNL

ANI1Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul a patru fosti sau actuali alesi locali (un primar, un consilier local, doi fosti consilieri locali).

Printre acestia se afla si consilierul local Hojda Grigore din Cavnic. Acesta a participat la sedinta Consiliului Local al Orasului Cavnic in care s-a votat hotararea privind scoaterea la licitatie publica in vederea concesionarii pe o perioada de 49 ani a 20 parcele de teren pentru construire casute de vacante, precum si desemnarea comisiei de evaluare a ofertelor depuse in cadrul procedurii de concesionare prin licitatie publica deschisa, comisie in cadrul careia persoana evaluata a fost desemnata membru.

Ulterior aprobarii hotarii de consiliu, persoana evaluata a participat la licitatia organizata, atat in calitate de membru al comisiei de evaluare, cat si in calitate de ofertant, acesta fiind declarat castigator al unei parcele in suprafata de 238 mp, situata in Cavnic.

HOJDA GRIGORE a incalcat , astfel, dispozitiile art. 75, lit. a) din Legea nr. 393/2004, art. 77 din Legea nr. 393/2004, art. 46, alin. (1) din Legea nr. 215/2001.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1