Consilier local dintr-o comuna maramureseana, gasit incompatibil de ANI

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul lui Maris Ioan, consilier local in cadrul Consiliului Local al Comunei Bogdan-Voda.

Acesta s-a aflat in stare de incompatibilitate, intrucat, in perioada exercitarii mandatului de Consilier local in cadrul Consiliului Local al Comunei Bogdan-Voda, societate comerciala la care acesta detine calitatea de asociat unic si functia de administrator, a incheiat un contract de prestari servicii cu C.L. al Comunei Bogdan-Voda, in valoare totala de 41.025 Lei, incalcand, astfel, dispozitiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Persoana fata de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica  pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functia ori demnitatea publica respectiva sau a incetarii de drept a mandatului. Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioada de 3 ani de la incetarea mandatului”.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2