Consilieri locali ai PNL Baia Mare și deputatul Florin Alexe, consultări publice cu cetățenii din Ferneziu (FOTO)

Reprezentanți ai municipalității băimărene, respectiv consilierii locali Marincaș Ioana, Gheorghe Bărbuș, Romeo Crișan și Ovidiu Crăciun, alături de membrii PNL Baia Mare, dar și de deputatul Florin-Alexandru Alexe, au fost prezenți sâmbătă, 24 septembrie, în cartierul Ferneziu unde au dezbătut împreună cu cetățenii problemele care există în zonă.

”Probleme precum starea drumurilor, că nu există în multe locuri șanțuri pentru colectarea apelor pluviale, problema gunoaielor, trebuie camere video, plus problema cu Romcimul cu traficul”, ne-a transmis consilierul local Ovidiu Crăciun.

”S-au constatat nereguli privind serviciul de salubrizare pe străzile adiacente, lipsa unui centru medical și a unei grădinițe precum și gradul mare de degradare ale unor clădiri aflate în patrimoniul primăriei Baia Mare.

Totodată, o altă problemă majoră cu care se confruntă locuitorii cartierului este reprezentată de autovehiculele de mare tonaj care în tranzitul lor către cariera de piatră degradează starea infrastructurii rutiere de pe strada Limpedea. Un alt factor ce duce la erodarea drumului este lipsa rigolelor și a șanțurilor care ar trebuii să capteze apele pluviale, astfel că acestea se scurg direct pe drum, în unele cazuri chiar în curțile unor locatari.

Toate aceste plângeri au fost centralizate de către delegația PNL Baia Mare urmând ca la următoarea ședință a Consiliului Local să fie dezbătute pentru a se găsii soluții”, mai spun reprezentanții PNL Baia Mare.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu