Consilieri locali facuti idioti si prosti de primarul din Baia Mare, Catalin Chereches

Reclame home 1
Reclame home 1

consiliul local baia mare“Cine sunt idiotii, cine sunt prostii care nu au votat acest proiect?”, a rabufnit primarul Catalin Chereches in plenul sedintei Consiliului Local Baia Mare care s-a desfasurat ieri, 29 martie. “Idiotii” si “prostii” au fost de data aceasta doi consilieri locali care s-au abtinut sa voteze un proiect de hotarare.

Jignirile care le-au fost aduse reprezentantilor alesi ai baimarenilor s-au inregistrat intr-o sedinta publica de Consiliu Local, for administrativ nesubordonat primarului. Presedintele de sedinta, Mihaela Campan, aflata chiar langa primar in momentul in care acesta a lansat invectivele, a reactionat public dupa manifestarea de agresivitate, considerand-o necivilizata.

„S-a intamplat dupa un vot. Am auzit cum spune raspicat «Cine sunt idiotii, cine sunt prostii care nu au votat acest proiect?». Atitudinea primarului este arhicunoscuta in randul baimarenilor, dar total neadecvata. Injuriile nu-si au locul nicaieri. Nu te adresezi asa parintilor, prietenilor, de ce te-ai adresa astfel cetatenilor? Nimic nu-ti da acest drept”, a spus Mihaela Campan.

Consilierul local, membru al PNL, i-a recomandat primarului Chereches sa nu isi creeze o tinta electorala din alesii locali, iar colegilor le-a spus ca trebuie sa fie demni si sa isi sustina punctul de vedere.

Manifestarea de agresivitate a primarului a confirmat informatii care au circulat de mai mult timp si care fac referire la faptul ca Chereches are deversari de nervozitate nu doar fata de consilieri, ci si fata de angajati din Primaria Baia Mare si chiar jurnalistii ale caror subiecte nu le agreeaza.

„Manifestarea agresiva a domnului primar Catalin Chereches nu este o surpriza. In ultimul timp ne-a obisnuit cu manifestari de acest gen. Este o atitudine total injusta, total incorecta fata de o autoritate publica cum este Consiliul Local”, a aratat avocatul Cristian Niculescu Tagarlas.

Presedintele PNL Baia Mare crede ca accesele de furie si agresivitate sunt cauzate de problemele din justitie si problemele personale ale primarului Chereches. „Nu mai reuseste sa faca fata stresului cotidian, pentru ca problematica din primarie este deosebita, raportat si la anchetele penale aflate in desfasurare fie la Cluj, fie la Baia Mare. La aceasta se adauga presiunile agentilor comerciali care colaboreaza cu primaria si care intarzie sa-ti primeasca resursele financiare meritate”, a mai punctat Cristian Niculescu Tagarlas.

Andreea FAT

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

7 Comments

 1. STEKO

  Ioi,ioi,ioi ma’ KAKE?Da’ se poate asa ceva?Or fi fost consilierii aia noi,dintre care unul,stiu sigur ca nu da o ceapa degerata pe tine.S-apoi mai linisteste-te cu nervii ca acolo unde-i ajunge ii ave’ nevoie de mult calm 🙂 …

  Reply
 2. mmm

  Nimic nou … stim ce vocabular de mahal are Chereches … asa e cand ti se urca puterea la cap si esti prost crescut …

  Reply
 3. Dodo

  In sfarsit s au trezit din amortire si consilierii locali si nu mai vor sa voteze, in necunostinta de cauza, toate aberatiile primarului! Iar cei care o fac in continuare pe cutzu-cutzu in fata primarului, isi merita soarta! Sa fie chemati la DNA sa dea cu subsemnatul.

  Reply
 4. Attila

  E adevarat ca e inadmisibil ca un om din administratie sa vorbeasca asa. Dar fondul e mai grav decat limbajul, denota dispret fata de democratie si fata de libertatea optiunii votului. Asa, si noi putem intreba cine sunt idiotii care l-au votat pe kk.
  INSA asta nu inseamna ca le iau apararea consilierilor locali. Dupa ce accepti 4 ani sa fii sluga, nu te mira ca esti tratat ca o sluga. In realitate, pe dictatorul kk l-au creat cei care au acceptat obedienta.

  Reply
 5. ioan

  Chiar asa acesti indivizi care se numesc consilieri locali mai pana ieri erau neste pupincuristi ai lui primaru” kake,, si amu cand se apropie cu viteza alegerile locale sunt saracii jigniti PRECIZARE,,,,, NU SUNTEM ALATURI DE ACEST INDIVID CHERECHES ,,NICI PE DEPARTE insa cum voi consilierii locali a-ti votat infinite legi si bani publici impotriva legilor ,, impotriva cetateanului baimarean, atentie <<>>>> pur si simplu in acest mandat al vostru pe noi BAIMARENII ne-ati umilit pe cel putin URMATORII 20 de ANI !!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 6. Maria

  Iată în slujba cui și/au pus condeiul unii jurnaliști. Si nu este vorba doar de cunoscutele pușlamale care făceau circ la trustul emaramureș. Este vorba și despre jurnaliști care caraghios pozează în urbe drept somități în ale culturii. Unul și/a tras și birou la Palat. Si îl copiază, în comportament, în continuare pe Adrian Păunescu. Pentru niște biete sponsorizări în buzunarele lor hulpave, au pus ziarul la totala dispoziție a primarului penal. Ziarul a devenit preșul de care Kake își șterge picioarele. Credibilitatea ziarului a fost făcută praf. Falsul Păunescu de pe Mara poate să scrie de/acum un milion de metafore pentru că nu mai poate reface credibilitatea ziarului. Mare păcat pentru ziarul care avea cel mai mare tiraj în județ. Așa se întîmplă cînd la un jurnalist nu se adună și caracterul. Către celelalte, cum ar fi harul pentru această meserie considerată a fi, cîndva nobilă. Jurnaliștii corupți sunt moartea presei. Am scris aceste rânduri și pentru DNA, poate dă cu ceva insecticid prin redacții…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole