Consilierii Coalitiei pentru Baia Mare si ai PMP au parasit din nou sedinta Consiliului Local

La aproape o luna de la ultima sedinta ordinara, la Consiliul Local Baia Mare s-a desfasurat sedinta ordinara aferenta lunii martie.

Scenariul din februarie, cand consilierii Coalitiei pentru Baia Mare si ai PMP au parasit sedinta, s-a repetat si de aceasta data.

Asadar, la ultimele doua proiecte de pe borderoul suplimentar, care vizau doua plangeri prealabile formulate de viceprimarul Cristian Niculescu Tagarlas, consilierii formatiunilor amintite au decis sa paraseasca sala, sedinta incheindu-se astfel din lipsa de cvorum.

Si in urma cu o luna acestia au boicotat tot un proiect care avea legatura cu Cristian Niculescu Tagarlas, astfel ca nu ar fi de mirare ca scenariul sa se repete si pe viitor.

Prezentam mai jos cele doua proiecte care nu au mai fost votate, asa cum apar ele in ordinea de zi a sedintei din 22 martie:

1. Proiect de hotarare privind admiterea plangerii prealabile formulata de catre domnul NICULESCU TAGARLAS CRISTIAN AUGUSTIN impotriva H.C.L. nr. 34/2017, privind  constatarea renuntarii domnului viceprimar Rob Marinel la exercitarea atributiilor conferite prin lege Primarului, pentru care a fost desemnat prin Hotararea Consiliului Local nr. 511/2016 si se revoca H.C.L. nr. 34/2017

2. Proiect de hotarare privind admiterea plangerii prealabile formulata de catre domnul NICULESCU TAGARLAS CRISTIAN AUGUSTIN impotriva H.C.L. nr. 35/2017, privind constatarea incetarii de drept a Hotararii Consiliului Local Baia Mare nr. 3/2017, privind delegarea consilierului Niculescu Tagarlas Cristian sa indeplineasca temporar atributiile viceprimarului si a Hotararii Consiliului Local Baia Mare nr. 32/2017 privind delegarea consilierului Cret Florin Nicolae sa indeplineasca temporar atributiile viceprimarului si se revoca H.C.L. nr. 35/2017

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. dana

  O fi plecat pe teren sa caute locatia parcului industrial cakist,ala cel mai tare din SE Europei.Povesti.

  Reply
 2. tindela

  jalnic…tot ce vedem acum ca se petrece in consiliul local din baia mare este in final o reflexie a gradului de cultura si civilizatie a alegatorului baimarean… trist dar adevarat..

  Reply
 3. grigore

  Echipa de slugoi nenorociti. Luati-le telefoanele la intrare, lasati-i fara comunicare cu stapanul lor si veti vedea ca raman blocati. Individul asta e nevinovat, fiind doar o coada de topor fara coloana vertebrala. E impins la inaintare pe post de ciuca batailor. Daca o face inseamna ca poate e masochist dar ce tupeu sa promita ca nu vor mai pleca sau lipsi si cand colo. O Zdreanta!

  Reply
 4. Danny

  Ar trebui ca aceasta monstruoasa coalite sa se desfiinteze,iar ,onor membrii ei sa mearga sa ia lectii in particular, de la inculpat si de la mamita sa,care ,conform madamei Turcan ,abia acum se adapteaza in Parlament. E de inteles la o varsta asa de frageda ! Unde a ajuns si PNL Maramures !?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1