Consilierii județeni au aprobat achiziționarea serviciilor juridice pentru unele litigii în care e implicat Aeroportul Internațional Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În ședința ordinară din 26 februarie, Consiliul Județean Maramureș a aprobat achiziționarea serviciilor juridice de consultanţă, asistenţă şi reprezentare a intereselor RA Aeroportul Internațional Maramureș, necesare în litigiile ce decurg din Contractul de furnizare nr.775/14.11.2019.

Mai exact este vorba despre o situație provocată de un contract din 2019 privind achiziția unui echipament de deszăpezire de către Aeroportul Internațional.

Echipamentul trebuia livrat aeroportului în februarie 2020, dar societatea cu care a fost încheiat contractul a încercat să impună ca acesta să fie preluat fără a fi verificat dacă îndeplinește toate condițiile, conform explicațiilor oferite în fața consilierilor județeni de managerul Dorin Buda.

Până la urmă Aeroportul a fost nevoit să rezilieze contractul și să demareze o nouă procedură de achiziție, iar de aici un întreg șir de litigii.

Achiziționarea acestor servicii vine și ca urmare a faptului că Aeroportul Internațional Maramureș nu are un consilier juridic de la 1 ianuarie 2021, postul fiind acum vacant.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *