Consilierii judeteni au aprobat bugetul pe 2015

consiliul judetean sedintaConsilierii judeteni maramureseni s-au intrunit miercuri pentru a aproba bugetul pe anul 2015, proiectul de hotarare fiind votat in unanimitate.

Spre deosebire de proiectul initial supus dezbaterii publice, in bugetul adoptat astazi au aparut cateva modificari. Este vorba despre marirea rezervei bugetare de la 12 milioane la 15 si inca un plus de 4 miliarde lei vechi pentru scolile speciale.

Cele mai finantate domenii din acest an sunt protectia mediului (230 milioane lei), transporturi (132 milioane) si asistenta sociala (84 milioane lei).

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. ioan

  Scurt de tot unde sunt pdl-isti si pnl-isti = PUSCARIE SI ///,, fara comentarii… cat vreti a va eschiva a… nu veti mai avea liniste!!!!!!!!!!!! mare ..mare pacat ca nu sau folosit elemente nemetalifere extrase la fostul combinat chimic,, pentru carnea voastra de tip mafiot!!!!!!!!!!

  Reply
 2. dilau

  prietene ion beuca, la fel ca cl-ul, s-a dus pe…..pluta si cj-ul. adica nu mai exista. cum dracu sa se voteze un buget in unanimitate?. are si prietenu ioan ceva dreptate, vrei s-mi spui tu mie ca toate amendamentele tale/colegilor din opozitie – cel mai probabil inexistente – au fost aprobate ca catre putere?.

  Reply
 3. maramuresean

  In CJ-ul ala sunt vreo 3, 4 consilieri de la PSD, vreo 2 PNL, 1 PLR si 1 PDL care au creier restul sunt ca praful de pe toba. Aaaa mai este unul UNPR, dar ala nu e Ambrus. In rest sa auzim de bie!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1