Consilierii judeteni au aprobat fazarea lucrarilor la depozitul ecologic

depozit-ecologicConsilierii judeteni au aprobat in sedinta de miercuri, 30 septembrie, fazarea lucrarilor la proiectul sistemului de management integrat al deseurilor.

Practic, acest lucru inseamna prelungirea termenului de finalizare pana in luna mai 2016, dat fiind faptul ca termenul initial, 30 decembrie, nu putea fi atins.

“In cursul saptamanii trecute, Autoritatea de Management ne-a asumat expres asumarea acestei propuneri de fazare, prin hotarare. Cu cat vom faza mai putin, cu atat se va diminua mai putin viitorul proiect. Asta a fost una din recomandarile facute de catre Autoritatea de Mangement, sa incercam sa transferam cat mai putin, sa avem cat mai putine lucrari executate, sa absorbim cat mai mult in acest an.

Acum, Doamne fereste de conditii imprevizibile, de alte conditii decat cele normale cu conditii de iarna normala, dar cred ca ne putem incadra in toate aceste termene. Cam 20% reprezinta procentul de fazat pentru anul viitor”, a spus presedintele Zamfir Ciceu.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. codrut

    Asta nu era obiectiv pe lista lui Mirciulica ?Dar ce au facut consilierii judeteni din mandatul asta ? Ca Parcuri Industriale nu au aparut si nici nu o sa apara.E interesanta demisia lui Cristea taman in ziua in care DNA -ul ii batea la usa lui Bala.Sau nu el l-a pus pe lista ppddului pentru un mandat de parlamentar, marlanie desigur taxata de alegatori.Unde sunt marile realizari ?Doar atat ai putut Panfile ?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1