Consilierii judeteni au aprobat participarea judetului la organizarea evenimentului “Gala Premiilor Comuna din Maramures – „Comuna Infloritoare”

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Consilierii judeteni au aprobat in sedinta ordinara din 29 octombrie un proiect de hotarare privind participarea judetului Maramures la organizarea evenimentului GALA PREMIILOR „COMUNA DIN MARAMURES – COMUNA INFLORITOARE”.

Alesii judeteni au aprobat si finantarea cheltuielilor in limita sumei de 70.000 lei, necesare pentru participarea la organizarea evenimentului.

Totodata s-a aprobat si incheierea Acordului de cooperare intre Judetul Maramures prin Consiliul Judetean Maramures si Filiala Judeteana Maramures a Asociatiei Comunelor din Romania.

“Obiectul acordului de cooperare il reprezinta cooperarea partilor in vedereaorganizariievenimentului GALA PREMIILOR „COMUNA DIN MARAMURES – COMUNAINFLORITOARE”, actiune de final a proiectului derulat pe parcursul a trei ani de catre Filiala Judeteana Maramures a Asociatiei Comunelor din Romania, in cadrul careia vor fi rasplatite diferentiat, in functie de realizarile obiectivelor stabilite prin regulament, 34 de comune concurente din judet”, se precizeaza in articolul 1 al acordului de cooperare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1