Consilierii locali au aprobat acordarea Medaliei de excelenta a Municipiului Baia Mare. Cine o va putea primi

home camp2
home camp2
home camp2

Intruniti zilele trecute intr-o sedinta ordinara, consilierii locali baimareni au aprobat, printre altele, un proiect de hotarare privind acordarea distinctiei “Medalia de excelenta a Municipiului Baia Mare”.

“Distinctia se acorda cetatenilor romani sau straini, a caror activitate sau creatie, in raport cu municipiul Baia Mare, are o importanta deosebita, care s-au distins prin activitatea cultural – artistica, stiintifica, economica, sportiva, domenii de interes comunitar, sau care au contribuit la ridicarea prestigiului municipiului, pe plan national sau international.

Distinctia Medalia de excelenta a Municipiului Baia Mare se acorda cu ocazia organizarii de simpozioane, expozitii, manifestari in diferite domenii, a unor evenimente proprii si altele asemenea”, se arata in proiectul de hotarare adoptat.

Domeniile pentru care se acorda distinctia „Medalia de excelenta a Municipiului Baia Mare” sunt urmatoarele: Educatie, Cultura, Sport, Sanatate, Tineret, Social, Culte, Dezvoltare economica, Administratie, Constructii si arhitectura, Ordine publica si siguranta cetatenilor, Ecologie si Juridic.

Pot face nominalizari pentru aceasta distinctie:
-Primarul sau/si consilierii locali;
-Asociatiile, organizatiile, institutiile, asociatiile profesionale, personalitatile recunoscute,
asociatiile civile care isi desfasoara activitatea in municipiul Baia Mare.

Decernarea distinctiei va fi facuta in cadru festiv de catre Primarul Municipiului Baia Mare, se mai precizeaza in proiect.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *