Consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului general al Municipiului Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

Consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului general al municipiului Baia Mare, pe anul 2017, in sedinta desfasurata, vineri, 16 iulie a.c., in sala Europa din cadrul Primariei Baia Mare.

Astfel, s-a aprobat o majorare cu 1.107 mii lei pentru Serviciul Public de Asistenta Sociala, tot prin majorare s-a aprobat rectificarea cu 22.000 lei pentru Serviciul Public de Ambient Urban si 238 mii lei s-au acordat Teatrului Municipal Baia Mare pentru venituri si cheltuieli.

Spitalului de Pneumoftiziologie i s-a acordat rectificarea bugetara prin majorare cu suma de 402 mii lei la venituri, iar la cheltuieli, prin majorare cu 646 mii lei, diferenta de 244 mii lei reprezentand excedentul anului 2016.

Tot de o majorare a beneficiat si Clubul Sportiv Minaur. Rectificarea le-a adus in visterie suma de 384 mii lei atat pe parte de venituri cat si pe parte de cheltuieli, stabilindu-se suma de 5.898 mii lei.

Inspre cultura, religie vor merge 2.852 mii lei, spectacole 14 mii lei iar la invatamant vor ajunge 3.080 mii lei.

Consilierii locali au aprobat diminuarea sumei cu 3.986 mii lei a varsamintelor din sectiunea de functionare catre sectiunea de dezvoltare, in vederea asigurarii echilibrului bugetar pe cele doua sectiuni.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *