Consilierii locali băimăreni au alocat subvenții de 563.700 lei pentru asociaţii şi fundaţii, în 2021

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ședința extraordinară din 30 decembrie, consilierii locali băimăreni au aprobat repartizarea sumei de 563.700 lei de la bugetul local pe anul 2021, pentru acordarea subvenţiei în baza Legii 34/1998, asociaţiilor şi fundaţiilor selecţionate la nivelul Municipiului Baia Mare.

”Art.2 Se mandatează conducătorul Direcţiei de Asistenţă Socială cu semnarea Convenţiilor pentru acordarea serviciilor de asistenţă socială.

Art.3 Justificarea şi decontarea cheltuielilor în ceea ce priveşte suma repartizată, conform art. 1, se va realiza pe bază de documente doveditoare, conform Regulamentului de acordare a unor subvenţii de la bugetul local, asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică, care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială în baza Legii 34/1998 şi a nivelului mediu lunar al subvenţiei aprobat prin HCL 420/2016 cu modificările şi completările ulterioare.

Art.4 Cu ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri se însărcinează Direcţia de Asistenţă Socială”, se menționează în proiectul adoptat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2