Consilierii locali, chemati de indata sa voteze un proiect privind cladirea cu probleme de pe Lucaciu

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Consilierii locali baimareni au fost chemati joi dupa-amiaza intr-o sedinta de indata pentru a vota un proiect de hotarare privind cladirea monument istoric de pe strada Vasile Lucaciu.

Mai exact, proiectul, care a primit un vot pozitiv din partea tuturor celor 16 consilieri prezenti, prevede intocmirea unui raport de evaluare a imobilului, in vederea depunerii unei oferte de achizitie.

La sfarsitul lunii martie, o buna parte din cladire s-a prabusit, iar scenariul s-a repetat dupa cateva zile, insa intr-o proportie mai mica.

Iata cum arata proiectul de hotarare adoptat de alesii locali

Proiect de hotarare privind aprobarea intocmirii unui raport de evaluare a imobilului – cladiri si teren aferent in suprafata de 5704,00 mp – situat in Baia Mare, str. V.Lucaciu nr. 61, Monument istoric, cod LMI MM-II-a-B -04472.

Art.1. Se aproba intocmirea unui raport de evaluare pentru imobilul – cladiri si teren aferent, in suprafata de 5704 ,00 mp situat in Baia Mare, str. V.Lucaciu nr. 61, cod LMI 2015 -MM-II-m-B-04472 -pozitia 171, proprietatea S.C. TRICOMAR S.A. in faliment, in vederea depunerii unei oferte de achizitie.

Art.2. Se aproba alocarea din bugetul local a sumelor pentru intocmirea raportului de evaluare in vederea stabilirii valorii de piata pentru imobilul mentionat la art.1

Art.3. Se imputerniceste Primarul Municipiului Baia Mare cu efectuarea demersurilor pentru punerea in aplicare a prevederilor prezentei hotarari.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *