UPDATE: Consilierii locali, intalnire pe tema Festivalului Castanelor. Sedinta a fost amanata

UPDATE: Fara prea multe explicatii, sedinta a fost amanata.

Joi, 7 septembrie, incepand cu ora 12.00, consilierii locali baimareni se intalnesc intr-o sedinta extraordinara care are pe ordinea de zi doar doua proiecte.

Cel mai important dintre ele face referire la Festivalul Castanelor, mai precis la amanarea evenimentului pentru perioada 5-8 octombrie, asa cum s-a anuntat zilele trecute de catre conducerea Primariei.

Astfel, alesii locali vor trebui sa-si dea sau nu votul pentru amanrea Festivalului, dat fiind faptul ca tot ei au aprobat data initiala de desfasurare a Castanelor.

Vezi AICI ordinea de zi

Vom reveni cu detalii.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. grigore

    si consilierii inghit rahatul asta? ce mentalitate de sluga ! mama lui de derbedeu, cum isi permite sa convoace deliberativul care este deasupra lui ca importanta fiind reprezentantul cetatenilor si el dintr-un telefon ii trimite acasa. Incredibil! De ce a pus sedinta cu directorii de scoli inaintea sedintei CL. Ce poate fi mai important decat sa fie prezent la CL. In plus, EL, nimuricul penal, nu poate anula sedinta CL! unde scrie in L215 asa ceva? Unde? hai juristii sa va aud…

    Reply
  2. sepsi

    l-am urmarit pe dl. Chereches in emisiunea tv a d-lui Dobocan… tema discutiei a fost chiar sarbatoarea castanelor.. cata aroganta si bataie de joc a manifestat dl. Chereches pe toata durata emisiunii! incredibil! incredibil ce comportament are acest om care se vrea a fi primar de municipiu, primar de capitala culturala, primar de capiala a tineretului, etc… fara sa exagerez lucrurile, cred ca dl. Chereches are mici probleme la “mansarda”, alta explicatie nu am… este inadmisibil ca o persoana aflata pe functia lui sa nu-si poata stapanii nervii, sa nu se poata controla, sa aiba un comportament de tip paranoic.. cu totul altceva se asteapta de la domnia sa: sa fie calm, rational, echilibrat, corect si cinstit..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1