Consilierii locali, vizita in teren la Serviciul de Evidenta a Persoanelor si Directia de Venituri (FOTO)

home camp2
home camp2
home camp2

vizita consilieri locali (3)O buna parte din consilierii locali baimareni, alaturi de conducerea Primariei, au efectuat miercuri, 2 martie, o vizita in teren la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor si la Directia de Venituri.

Vizita acestora vine in contextul in care se doreste mutarea activitatii celor doua servicii intr-un alt spatiu.

O posibila varianta ar fi fostul sediu al bancii ATE Bank (situat intre Colegiul National “Gheorghe Sincai” si sediul Primariei Baia Mare), pe care alesii locali l-au vizitat tot astazi.

Ca o concluzie, municipalitatea isi doreste un spatiu pe care sa-l inchirieze la un pret rezonabil si care sa nu necesite alte modernizari, pentru a putea muta Serviciul de Evidenta a Persoanelor si Directia de Venituri. O hotarare ar putea fi luata vineri in cadrul unei sedinte de Consiliu Local.

Vlad HERMAN

vizita consilieri locali (19) vizita consilieri locali (17) vizita consilieri locali (10) serviciul de evidenta a persoanelor serviciul de evidenta a persoanelor 2 sediu banca ate

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

9 Comments

 1. grig

  CE NU A FACUT IN 5 ANI VREA SA REZOLVE IN ULTIMA LUNA? POMPIERISITC SI AMATORIST. SI-A BATUT JOC DE CELE 2 SERVICII, SA-I FIE RUSINE! SI IAR SEDINTA DE CL, CAT IAU CONSILIERII ASTIA LOCALI INDEMNIZATIE PE LUNA?

  Reply
 2. ioan

  Cand vezi in FOTO aceste fete oribile multe dintre ele la 2-3 mandate imbogatiti pana la putrefactie ,, mai au curajul a iesi intre oameni,, acesti spurcati , de iti vine sa vomiti, un pop stefan un micle , etc etc plus neste oribile femei care au ajuns acolo dupa ce si-au vandut oanoarea umana ,, sunteti neste porci fara precedent,, neste jigodii care asteptati noi alegeri ,, la dracu sa va ia va mai alege cineva!!!!!!!!!!!!! excrocilor!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. dorina

   Bravo Ioan, nici daca imi storceam creierii de tot, nu puteam sa exprim mai bine ceea ce simt pentru acesti oameni. Niste nesimtiti imbuibati si umflati care arata ca porcii, grei de bani din furat de la amaratul popor roman. Vin alegerile, hai sa facem ceva cu totii, poate pentru noi e prea tarziu, dar pentru copiii si nepotii nostri ar putea fi perfect.

   Reply
   1. Attila

    Te puteai exprima mai bine decat ioan fara a fi nevoita sa iti storci creierii, ci doar cu putina scoala, facuta temeinic. Vorbesc de scoala primara, nu de liceu sau facultati. Orice idee, daca e exprimata agramat, nu are nicio valoare. Storsul creierilor nu rezolva nimic, daca materia cenusie e seaca.

    Reply
  2. consilier

   Subscriu in totalitate.
   Rusine,rusine ,rusine sa va fiie “doamnelor si domnilor’ tradatori de comunitate ( cu referire directa la consilierii din poza ).

   Reply
 3. Horia

  Ioane , Ioane .. Urla frustrarea in tine . Oare de ce suferi mai tare?1. Pt ca esti :mic(a), slab(a) si tont(a)? Posibil raspuns:ai rămas dez.onorat(a) si cu buzele umflate. GHINION

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *