Consilierii locali, vot pentru identificarea si preluarea in patrimoniul Municipiului a mai multor terenuri libere de constructii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii locali baimareni au adoptat in sedinta ordinara de miercuri, 28 noiembrie, un proiect de hotarare care vizeaza efectuarea procedurilor legale pentru identificarea si preluarea in patrimoniul Municipiului Baia Mare a unor terenuri libere de constructii.

Este vorba despre terenurile cuprinse in perimetrul delimitat de str. Europa la sud, B-dul Independentei la nord vest si B-dul Bucuresti la est, zona construita la nord, precum si cele cuprinse in perimetrul delimitat de B-dul Unirii la est, str. Europa la sud, B-dul Bucuresti la nord vest, zona construita la nord in vederea realizarii Zonei Industriale Baia Mare Vest.

„Se aproba efectuarea procedurilor legale pentru identificarea si preluarea in patrimoniul Municipiului Baia Mare a terenurilor libere de constructii cuprinse in perimetrul delimitat de str. Europa la sud, B-dul Independentei la nord vest si B-dul Bucuresti la est, zona construita la nord precum si cele cuprinse in perimetrul delimitat de B-dul Unirii la est, str. Europa la sud, B-dul Bucuresti la nord vest, zona construita la nord in vederea realizarii Zonei Industriale Baia Mare Vest 3. (…)

Se aproba alocarea din bugetul local a sumelor necesare pentru efectuarea procedurilor legale pentru identificarea si preluarea in patrimoniul Municipiului Baia Mare a terenurilor identificate la art.1 al prezentei”, se mai arata, printre altele, in proiectul de hotarare adoptat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2