Consilierii PMP sustin neconditionat proiectele primarului Chereches. Felicitari! Jos palaria, mai Florine!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ani la rand, primarul Catalin Chereches s-a luptat exemplar cu cei care se opun dezvoltarii municipiului Baia Mare. O stradanie titanica, demna de un invingator al unui oras de invingatori. Dupa aproape opt ani de administratie fara precedent in istoria orasului, lucrurile sunt pe cale sa devina tot mai bune. Cativa ospatari de la „Vinclu” sunt gata sa declare cu mana pe tirbuson ca echipei maretului nostru edil i se vor alatura si consilierii Miscarii Populare, recunoscuti pentru vehementa opozitie aratata pana acum, in cei trei ani ai actualei administratii.

Aceiasi ospatari mai spun ca istorica decizie de a pune capat criticilor aduse edilului sef reprezinta revarsarea genialei strategii concepute de marele om politic Lucian Morar, ajuns fara doar si poate la cel mai inalt grad al intelegerii modului de a face politica. Fara fente, picioare pe sub masa sau driblinguri regizat-televizate. Totul transparent, pentru bunastarea si preafericirea alectoratului.

Putin derutat de acest ac de par crosetat de singurul partid care mai dadea sperante baimarenilor ca opozitia nu a murit (numa’ un pic s-o hodinit), consilierul Florin Cret (PMP), foarte acid in prestatiile sale ca ales local, a inteles pana la urma noul concept politic proiectat in laboratoarele ideologice de la Chelinta pe Somes, asumandu-si de acum rolul de promotor al tuturor proiectelor primarului Catalin Chereches.

Astfel, echipa consilierilor baimareni va fi mai unita ca niciodata, ne asigura ospatarii localului unde partidul marinarului fac politica. Nu vom mai asista la bombaneli si carteli la fiecare proiect supus votului, asa cum s-a intamplat pana acum, pemepistii din opozitia Consiliului Local sustinand progresul si dezvoltarea coerenta a orasului de invingatori. Inteleapta decizie! Felicitari! Jos palaria, mai Florine!

Carlos SACALUL

Nota: text incadrat in categoria Zvonoteca.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole