Consilierul Cristian Niculescu Tagarlas acuza Serviciul de Urbanism de blocarea investitiilor in Baia Mare. Liberalul trage un semnal de alarma si la nivel de judet

Consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas arata cu degetul inspre Serviciul de Urbanism, din cadrul Primariei Baia Mare. Liberalul a avut ieri, in plenul sedintei ordinare a Coniliului Local, o interpelare in care acuza Serviciul de Urbanism de blocarea investitiilor la nivelul Municipiului Baia Mare. Consilierul i-a cerut primarului sa aibe in vedere acest aspect, care este din ce in ce mai clar si mai evident.

Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local PNL: “Am observat o tergiversare a investitiilor private la nivelul Municipiului Baia Mare, un blocaj pe care Serviciul de Urbanism il realizeaza in mod constant.(…) Ii solicit domnului primar sa aibe in vedere aceste aspecte deoarece ele sunt din ce in ce mai clare si mai evidente. (…)Ca si consilier local voi sustine orice demers, indiferent ca e vorba de o investitie privata a Municipiului Baia Mare, fie ca e vorba de o investitie privata din mediul privat. Va asigur de acest lucru.

Practic, angajatii Serviciului de Urbanism sunt aratati cu degetul deoarece nu-si fac treaba, investitiile nu sunt derulate normal, ca exista anumite interese la mijloc si ca dispozitiile legale sunt incalcate cu nonsalanta.

Primarul Catalin Chereches a intervenit insa nu a punctat problema ridicata de consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas ci a deraiat traiectoria subiectului vorbind despre cu totul altceva.

Si la nivel national situatia nu e pe “roze”

O situatie similara se intalneste si la nivel national. Liberalul a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj transmis presedintelui CJ Maramures Gabriel Zetea vis-à-vis de ura pe care ar avea-o acesta fata de investitorii straini.

“(…)Vreau sa ii subliniez sefului administratiei judetene ca Maramuresul se descurca tocmai prin contributia la buget a firmelor cu capital strain care functioneaza aici. Sunt angajatori mari care ofera locuri de munca si implicit aduc incasari la buget. Fara aceste multinationale, forta de munca din judet am exporta-o in Anglia, Germania, Spania si Italia.
Domnule Zetea, faceti ceva pentru Maramures in loc sa promovati ura impotriva multinationalelor.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1