Consilierul local Cristian Niculescu Țâgârlaș a donat sânge: ”Sunt bolnavi internați care au nevoie de sânge în fiecare zi!”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Consilierul local Cristian Niculescu Țâgârlaș a donat sânge la Centrul de Transfuzie Maramureș.

În contextul situației provocate de coronavirus, acesta consideră ca este important să stăm acasă, dar că tot la fel de important este să și salvăm vieți prin gesturi precum donarea de sânge.

”Nu putem rămâne indiferenți la apelul lansat de Centrul de Transfuzie Maramureș și vă îndemn pe toți să veniți aici și să donați sânge. Sunt bolnavi internați care au nevoie de sânge în fiecare zi!

E important să #stămacasă, dar și mai important este să #salvămvieți! Unii dintre semenii noștri sunt spitalizați, iar noi, cei sănătoși, trebuie să le purtăm de grijă și să donăm sânge pentru salvarea lor.

Puteți dona sânge între orele 7.30 și 11.00. Fiți solidari! Viața merge mai departe!”, a scris Cristian Niculescu Țâgârlaș, pe pagina de Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Stefan Campan

    A inceput campania electorala. Si eu am fost vineri dimineata cu multi altii si am donat tocmai datorita apelului pt sange dar nu am aparut in ziar. FleoscPleosc musiu Tagarlas e in campanie. Pfuii

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *