Consilierul local Gheorghe Gligan, constatari despre sistemul de sanatate din Ungaria

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Consilierul local Gheorghe Gligan a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu parcarea unui spital de stat din Ungaria, care e plina de biciclete. Ale medicilor. Despre care Gligan spune ca nu le e rusine sa vina cu bicicleta la locul de munca.

Consilierul local baimarean a facut referire si la spaga, precizand ca, in opinia lui, “te trimit la psihiatrie daca le spui despre asa ceva”.

El a amintit-o pe Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, pentru faptul ca intelege de unde porneste problema sistemului si spune ca are incredere ca “incet incet ne vom apropia de normalitate”.

“Asa arata parcarea unui spital de stat din Ungaria. Si nu va faceti iluzii, ”masinile” din parcare nu sunt ale pacientilor, sunt ale medicilor 🙂 si nu le este rusine sa vina cu bicicleta la servici. Mai mult, mentalitatea acestora este cu 150 de ani peste cea a majoritatii medicilor din Romania, iar salariile nu difera deloc🙂, despre spaga… cred ca te trimit la psihiatrie daca le spui despre asa ceva.

Asta daca vrem sa cunoastem adevarul, daca nu… putem spune ce vrem. Am vazut multe comentarii rautacioase (este adevarat ca si de apreciere) la adresa ministrului Pintea Sorina care se lupta sa schimbe mentalitatea personalului din sistemului medical romanesc.

Dar, eu cred ca doamna ministru chiar intelege de unde porneste problema sistemului si am incredere ca incet incet ne vom apropia de normalitate. Felicitari doamna ministru pentru ceea ce faceti!”, a scris Gheorghe Gligan, pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *